Apowersoft Screen Recorder voor Mac

Apowersoft Screen Recorder voor Mac 2.8.2

Screen Recorder voor Mac maakt het makkelijk voor gebruikers om Mac screen activiteiten en geluid op te nemen naar een MOV.

Screen Recorder voor Mac maakt het makkelijk voor gebruikers om Mac screen activiteiten en geluid op te nemen naar een MOV.

Het maakt het mogelijk voor gebruikers om Mac Screen op te nemen in verschillende opname modi zoals Regio, Volledig Scherm en Webcamera. Als Regio mode gekozen wordt, kunnen gebruikers camera toevoegen om verbluffende beeld in beeld foto’s te creëren. Deze Mac Screen recorder ondersteunt het opnemen van systeem of microfoon geluid. U kunt scherm video’s synchroon met audio opnemen en uw eigen verhaal aan video’s toevoegen via de microfoon. Na het opnemen, kunt u alle opgenomen video’s afspelen en een bewerking maken om ze te polijsten. De ingebouwde omzetter maakt het mogelijk om video’s te converteren in series en naar vele formaten, zoals MP4, AVI, WMV,SWF, 3GP enzovoorts.

Als u het Volledige Scherm in HD wilt opnemen, is Apowersoft Screen Recorder voor Mac uw juiste keuze. Deze krachtige scherm recorder voor Mac kan HD video’s in 720P of 1080p creëren dus u kunt HD video’s naar YouTube, Dailymotion en andere video delen/sharing webpagina’s uploaden. Als het nodig is om de opgenomen video’s te trimmen of bij te snijden, is deze ingebouwde bewerker erg handig. U kunt ook uw video’s versnellen of vertragen en grappige effecten toevoegen. Bovendien ondersteunt Apowersoft Mac Screen sneltoetsen voor start, pauze/hervatten, stop en tonen/verbergen controlebalk, welke uw bewerking veel gemakkelijker maakt.

Deze Screen Recorder voor Mac heeft een intuïtieve gebruikersinterface wat men snel kan leren, zelf als je een beginner bent. Vergeleken met andere software, heeft deze prijs winnende scherm recorder de mogelijkheid om geluid op te nemen van een computersysteem of een microfoon op een perfecte manier. Zijn ingebouwde omzetter die capabel is om batch video’s op hoge snelheid te verwerken, kan video’s converteren naar verschillende formaten voor draagbare apparatuur.

Met dit scherm opname programma voor Mac, kunt u handleidingen voor trainingen maken, spellen opnemen, webcam chat video's opnemen, beeld in beeld HD video’s creëren enzovoorts.

Meeste downloads Video's streamen voor Mac

Meer
Apowersoft Screen Recorder voor Mac

Download

Apowersoft Screen Recorder voor Mac 2.8.2

Beoordelingen about Apowersoft Screen Recorder voor Mac